Ga naar hoofdinhoud

Gregory Wathelet pakt winst in 1.45m rubriek

Gregory Wathelet Foto: De Paardenkrant

Op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera pakte Gregory Wathelet vandaag de winst in de 1.45m rubriek. Michael Kelly werd tweede en Romain Duguet eindigde op de derde plaats.

Wathelet stuurde Vipreska de la Falize in de barrage naar een tijd van 37.41 seconden. Het scheelde niet veel of Kelly had de eerste plek veroverd. De Ier verliet namelijk met Drumiller Lough de ring na 37.68 seconden. Deze nummer twee werd ook op de voet gevolgd, maar dan door Duguet. De Zwitser finishte met Heartwinner V Gurbrue CH slechts negentien honderdsten van een seconde later dan Kelly.

De Nieuw Zeelander Bruce Goodin en Chagrannus eindigden op de vijfde plaats met 38.55 seconden. De Zweedse Elina Petersson maakte de top vijf af met Canasta Z, door de klok stop te zetten op 39.52 seconden.

De 33ste plaats was voor Frank Schuttert en Go Easy de Muze. Suus Kuyten werd met Dallas du Domaine Z 50ste, gevolgd door Roelof Bril en Catherina F op de 55ste plek.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook