Ga naar hoofdinhoud

Hendrix net naast winst in Silver Tour Samorin

Timothy Hendrix, hier op archiefbeeld met Very Nice. Foto De Paardenkrant

Timothy Hendrix zette zojuist in Samorin een snelle foutloze rit neer in de Silver Tour over 1.35-1.40m, maar was niet snel genoeg om Radovan Sillo uit Slowakije voor te blijven. Hij werd tweede in deze rubriek op tijd. Sander Geerink en Anouk de Ruijter eindigden met de zesde en tiende plaats ook nog in de top tien.

Sillo zat in het zadel van Oscar des Fontaines en stuurde de goedgekeurde SF-hengst in 65.43 seconden rond, terwijl Hendrix Very Nice in 66.31 seconden over de eindstreep reed.
De Nederlandse ruiter werd op de voet gevolgd door de Duitser Jens Hilbert, die zijn Chacco in 66.69 seconden rondstuurde.

Peter Szentirmai kwam in de vierde snelste tijd foutloos aan de finish. De Hongaar zat in het zadel van Climax en stopte de klok op 66.89 seconden met de dochter van Clinton I. De top 5 werd verder compleet gemaakt door Jörne Sprehe met de tienjarige Luna. Het Duitse duo kwam in 67.17 seconden aan de finish.

Geerink zadelde Dezimodo voor deze rubriek en kwam met 67.21 seconden slechts 0.04 seconden tekort voor een plek in de top 5 en De Ruijter stuurde Ekimov in 69.63 seconden naar de tiende plek.

Gold Tour

Hendrix kwam ook in de Gold Tour in actie. In deze rubriek op tijd over 1.40m was Hendrix met Beau Beau goed voor het beste Nederlandse resultaat. Het duo werd tiende.

Deze rubriek werd gewonnen door Luka Zaloznik met Chagal uit Slowakije. De Zwitser Alain Jufer stuurde Dubrovnik naar de tweede plek en Hendrik Gravemeier uit Duitsland kon zich met Cortez als derde opstellen voor de prijsuitreiking.

Klik hier voor alle uitslagen in de Silver Tour
Klik hier voor alle uitslagen in de Gold Tour

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook