Ga naar hoofdinhoud

Hengstveulen voor Onyshenko’s Carlina en Vivant

Pius Schwizer en Carlina
Pius Schwizer en Carlina

Op zijn Instagram-account maakte Aleksandr Onyshenko bekend dat gisteren zijn twee springpaarden Carlina en Vivant van de Heffinck een hengstveulen hebben gebracht. Bij de foto van het net geboren veulen schreef hij: "Hij is vandaag geboren. Een hengst van mijn twee toppaarden Vivant en moeder Carlina."

In 2013 kocht de Oekraïense miljardair Aleksandr Onyshenko de Holsteinse merrie Carlina (v. Carvallo BB) die onder Pius Schwizer furore maakte met onder meer een twaalfde plaats op de Spelen in Londen. Eerst klom Ulrich Kirchhoff in het zadel van de nu zeventienjarige merrie en vanaf januari 2014 was Onyshenko zelf de ruiter van het paard.

Vivant van de Heffinck

De inmiddels twintigjarige BWP-hengst Vivant van de Heffinck (Fuego du Prelet x Landino) werd succesvol uitgebracht door de voor Onyshenko rijdende Cassio Rivetti nadat de hengst in 2010 werd gekocht. Maar eerst was het Katharina Offel die Vivant uitbracht onder Oekraïense vlag, onder meer op de Olympische Spelen in Londen. Onder het zadel van de Australiër Chris Chugg behaalde de hengst daarvoor in 2010 een zevende plaats op de Wereldbekerfinale in Genève.

He was born today. Stallion from my top two horses Vivant and mother Carlina ⭐️

Een bericht gedeeld door Aleksandr Onyshenko (@aleksandr_onyshenko) op

Bron World of Showjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook