Ga naar hoofdinhoud

Jamaica van Kojakhoeve verkocht aan Ashford Farm

Stefanie van den Brink. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het internationale springpaard Jamaica van Kojakhoeve (Lord Z x Cassini I) is afgelopen week verkocht aan Enda Carrol van Ashford Farm. Daarmee komt de achtjarige BWP-merrie wellicht onder het zadel van Carrols stalamazone en vriendin Stefanie van den Brink, zo meldt Galop.

Jamaica van Kojakhoeve werd eerder gereden door Jordy van Massenhove. Onder de Belgische ruiter sprong de merrie zich de afgelopen maanden in de kijker in Moorsele en Opglabbeek. Vorige maand debuteerde de combinatie in Kronenburg en klasseerde zich toen voor de 1,45 m Grote Prijs.

De BWP-merrie Jamaica werd gefokt uit El Cassina van Kojakhoeve die zelf internationaal 1,50 m sprong onder het zadel van Yves Vanderhasselt.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Galop

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook