Ga naar hoofdinhoud

Jessica Springsteen wint haar eerste 5* GP

Jessica Springsteen, hier met Cynar VA Foto: pierre Costabadie / www.arnd.nl

Twee jonge amazones maakten gisteren de dienst uit in de met 1 miljoen gedoteerde Grote Prijs van Saugerties. De 24-jarige Jessica Springsteen veroverde met  Cynar VA (v. Clarimo Ask) haar eerste zege in een Grote Prijs op een vijfsterren concours. Enjoy Louis (v.Coriano), het vroegere toppaard van Harrie Smolders, werd tweede onder het zadel van de 22-jarige Catherine Tyree. 

Springsteen mocht als laatste barrage rijden, en zag dat alleen Tyree foutloos was gebleven. “Het was pas mijn derde barrage met hem, maar ik besloot maar eens te kijken hoe hard hij kon. Hij is pas negen jaar oud, maar springt geweldig, dus ik kon wat risico nemen en dat pakte goed uit”, aldus de winnares.

Springsteen heeft de talentvolle schimmelhengst nu een klein jaar onder het zadel, nadat ze in oktober de teugels overnam van Martin Fuchs.

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Chronicle of the Horse / Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook