Ga naar hoofdinhoud

Kevin Jochems zevende in 3* Grand Prix Vilamoura

Kevin Jochems, hier met Zanzibar. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Een balk in de barrage van de Grand Prix van Vilamoura maakte een einde aan de titelaspiraties van Kevin Jochems met zijn Captain Cooper. Nu moest hij als snelste vierfouter genoegen nemen met de zevende plaats na de zege van vorig weekend. Laura Renwick pakte een zwaarbevochten overwinning met KWPN'er Bintang II, één tiende van een seconde voor Reynald Angot en Luiz Felipe de Azevedo Filho. 

Acht combinaties vertrokken in de barrage van de 1,50m-GP. Het lukte Laura Renwick net om met Tangelo van de Zuuthoeve-zoon Bintang II Reynald Angot en Luiz Felipe de Azevedo Filho voor te blijven. Renwick, specialiste in barrage rijden, snelde met het fokproduct van Edward Bleekman in 36,08 seconden over de finish.

Een tiende verschil

De Fransman Angot was met de Kannan-dochter Symphonie des Biches slechts één tiende langzamer, hij reed een tijd van 36,19 seconden. Ook de nummer drie, Luiz Felipe de Azevedo Filho zat er vlak bij. Op Chacito (v. Chacco-Blue) klokte de Braziliaan 36,20 seconden.

Snelste vierfouter

Kevin Jochems reed met de Namelus R-zoon Captain Cooper ook een tijd in de 36 seconden. Een balk gooide echter roet in het eten en na de overwinning van vorige week in de Grand Prix, werd het nu de zevende plaats. Jochems was met 36,63 seconden de snelste vierfouter.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook