Ga naar hoofdinhoud

KWPN’er Zander springt naar zege in Knokke

In de rubriek over 1.45m was het zojuist Beat Mändli uit Zwitserland, die er met de KWPN-ruin Zander met de zege vandoor ging. Met een foutloze barragerit in 35.35 seconden was het duo net even sneller dan de thuisrijdende Jeroen Appelen, die tweede werd. Caroline Poels-Devos was met de achtste plaats goed voor het beste Nederlandse resultaat.

Appelen zadelde Aikido Z  voor deze tweesterren rubriek. Twee weken geleden won het duo in Lier de 1.50 m hoge Flandria Rent Grote Prijs, maar vandaag was de tijd van 35.43 seconden net niet snel genoeg voor de zege. Appelen werd gevolgd door zijn landgenoot Thierry Goffinet met Artuur Jh Z op de derde plaats. De Belgische ruiter stuurde de tienjarige zoon van Andiamo in 35.63 seconden over de eindstreep. De top 5 werd verder compleet gemaakt door Guido Klatte en Qinghai uit Duitsland op de vierde plaats en de Braziliaan Adir Abreu Junior met Citizenguard Terre d’Aix op de vijfde plek.

Caroline Poels-Devos kwam aan de start met Gin D en stuurde de tienjarige Clinton-zoon foutloos rond, maar was te langzaam voor een plek in de top 5. Ook Lisa Nooren kwam in actie in deze rubriek. In het zadel van VDL Groep Flying Saucer kreeg ze vier strafpunten in de eerste omloop en bleef daarmee hangen op de 24-ste plaats. Joy Lammers en Taura van de Broekkant kregen eveneens vier strafpunten in de eerste omloop en kwamen niet verder dan de 28-ste plek.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook