Ga naar hoofdinhoud

Michael Greeve komt tijd tekort

Michael Greeve met Whitney BB. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
De hoofdrubriek van vandaag op CSI Lanaken, een 1,50 m met barrage, kwam op naam van Francois Mathy Jr. Voor eigen publiek reed hij met de SBS-hengst Casanova de L’Herse (v. Ugano Sitte) een razendsnelle barrage. Michael Greeve was ruim twee seconden langzamer en eindigde met de KWPN-merrie Whitney BB (v. Nabab de Reve) als vijfde.

De eerste omloop leverde 18 foutloze combinaties op. In de beslissende ronde tegen de klok zette Francois Mathy Jr. met 34,19  de snelste tijd neer. Hij werd gevolgd door Reed Kessler, die met Kannan-dochter Tradition de La Roque in 36,06 over de eindstreep kwam.

Derin Demirsoy eindigde als derde. Hij stuurde de hengst Harry K (v. Carnute) in 36,33 door het barrageparcours, gevolgd door Charlotte Bettendorf die met Queltis (v. Helios de La Cour II) 36,35 seconden klokte. Met een tijd van 36,56 en de vijfde plek zorgde Michael Greeve voor het beste Nederlandse resultaat.

Emmen en Raijmakers

Kim Emmen met Boevee (v. Lupicor) en Piet Raijmakers Jr. met Amberlina (v. Tangelo van de Zuuthoeve) reden zich ook in de prijzen.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook