Ga naar hoofdinhoud

Moya wint openingsrubriek Roeser, Van der Schans negende

Sergio Alvarez Moya met Action-Breaker. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De openingsrubriek van het CSI3* in Roeser, Luxemburg, kwam gisteren op naam Sergio Alvarez Moya met de KWPN'er Charmeur. De Spanjaard trok aan het langste eind in een spannende barrage, met minimaal verschil werd Dermott Lennon tweede en Marcel Marschall derde. Wout Jan van der Schans was op Aquila SFN de beste Nederlander met een negende plaats.

Een maandje geleden liet Sergio Alvarez Moya in La Baule al zien dat hij snel kon gaan met de Numero Uno-zoon Charmeur. Daar wonnen het paar al een 1.45m-rubriek. Ook ditmaal was Moya met het paard niet te kloppen, al was het verschil minimaal. Moya klokte met de 9-jarige 36.88 seconden, de Ier Dermott Lennon was op Loughview Lou-Lou (v. Limmerick) 7 honderdste van een seconde langzamer, 36.95 seconden. De Duitser Marcel Marschall en Utopia 48 (v. Concas) volgden met 37.28 seconden.

Wout Jan van der Schans wist als enige Nederlander de barrage te halen met de Ovidius-zoon Aquila SFN. Maar een balkje in het parcours gooide roet in het eten voor een hoge klassering. Lisa Nooren en VDL Groep Sabech d’Ha (v. Qredo de Paulstra) waren in het basisparcours foutloos, maar gingen niet van start in de barrage.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook