Ga naar hoofdinhoud

Nederlandse ruiters pakken prijzen in Lummen

Op CSI Lummen waren de Nederlandse ruiters vandaag uiterst succesvol. In diverse rubrieken wisten de springruiters zich in de prijzen te rijden. 

In de sterk bezette 1.45m rubriek die vanochtend vroeg werd verreden wisten maar liefst 24 deelnemers zich te plaatsen voor de barrage. Jur Vrieling en Kevin Beerse behoorden tot de barrage-kandidaten. Na een bloedstollende barrage was het uiteindelijk Italiaan Cassio Rivetti die met Chataga in een tijd van 33.96 seconden de rubriek won. De Brit Guy Williams werd met KWPN-er Golddigger nipt tweede. Het scheelde slechts 0.03 seconden. Bruce Goodin en For Pleasure-nakomeling Freestyle maakten de top 3 compleet. Jur Vrieling werd met VDL Glasgow van het Merelsnest 6e terwijl Kevin Beerse zich met Camelot als 8e mocht opstellen.

1.45m

Vanmiddag werd er nog een 1.45m rubriek verreden. Hierin liet Remco Been van zich horen door met Holland vd Bisschop tweede te worden. De rubriek werd gewonnen door Guy Williams die ’s ochtends in de andere 1.45m rubriek nog genoegen moest nemen met de tweede plaats. Deze keer zadelde hij Lancelot-nakomeling Titus waarmee hij in de barrage de snelste tijd van 37.68 seconden noteerde. Been werd in 37.48 seconden tweede terwijl Sven van Dijck met Vici R in 39.21 seconden derde werd.

1.40m

Siebe Kramer wist met Bella Meta in het 1.40m speedproef derde te worden. De zege ging naar Braziliaan Joao Victor Castro die met Sisi de Carantil 59.67 seconden nodig had om het parcours foutloos te volbrengen. Tweede werd Nina Mallevaey met Solitude Au Vent in 60.76 seconden. Kramer stuurde zijn KWPN-merrie in 60.95 seconden naar de derde plek.

1.35m

Op het programma stonden vandaag ook twee 1.35m rubrieken. In de eerste groep was er een Nederlandse overwinning. Patrick Lemmen stuurde zijn Chello Vhvoorbos Z in 35.45 seconden naar de snelste tijd in de barrage. Tweede werd de voor eigen publiek rijdende Axel Vandoorne. Hij finishte met Divine Louise in 35.50 seconden. Landgenote Catherine van Roosbroeck werd met Cerise des Brumes derde in 36.31 seconden.

In de tweede 1.35m rubriek legde Jose Alfredo Hernandez Ortega beslag op de zege. Met zijn Grupo Prom Calabis bleef hij in 38.47 seconden foutloos in de barrage. Wesley Mulder werd met Gaillard de la Pomme knap tweede in 39.77 seconden. Ruben de Coster en Hurricane werden derde terwijl Ben Schröder met Davino Q vierde werd.

1.30m

In het 1.30m kon Michel Hendrix niet voorkomen dat de zege werd opgeëist door een voor eigen publiek rijdende ruiter. Thibaut Huyvaert ging er met Beach Girl van het Koekoekshof Z met de overwinning van door. Hendrix moest met Alaska genoegen nemen met de tweede plek terwijl Krasimir Dimitrov en Cavaggio derde werden.

Klik hier voor de uitslagen van het 1.45m (ochtend). 
Klik hier voor de uitslagen van het 1.45m (middag).
Klik hier voor de uitslagen van het 1.40m
Klik hier voor de uitslagen van het 1.35m (groep 1)
Klik hier voor de uitslagen van het 1.35m (groep 2)
Klik hier voor de uitslagen van het 1.30m

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook