Ga naar hoofdinhoud

Overwinning voor Harold Boisset in 1,45m

Maar liefst 61 combinaties kwamen aan start in de 1,45m twee fasen rubriek in Oliva, maar de snelle tijd van de Fransman Harold Boisset wist niemand te verbeteren. Landgenoot Laurent Guillet eindigde op plek twee en de Ier David Simpson maakte de top drie compleet.

Boisset zadelde de tienjarige merrie T’Obetty du Domaine (v. Kashmir van Schuttershof) en bleek met een tijd van 30,62 te sterk. Laurent Guillet en de Kannan-ruin Sultan du Chateau kwamen het dichtst bij de winnende combinatie in de buurt, en eindigden met een rit van 31,35 seconden op plek twee. David Simpson en de Hannoveraan Starfighter (v. Stalypso) reden naar het derde resultaat in 31,98 seconden.

Enige amazone

De uit Nieuw-Zeeland afkomstige Samantha Mcintosch was de enige dame in de top vijf. Samen met haar merrie Estina (v. Heartbreaker) bleef ze beide fasen foutloos en eindigde ze met een tijd van 34,36 seconden op de vierde plaats. De Italiaan Marco Porro pakte met de KWPN’er Alvador Koningshoeve (v. Cantos) de vijfde plaats in 34,91 seconden.

Vier strafpunten

Gert Jan Bruggink verscheen ook in de ring met Umeunig (v. Untouchable Z), maar liep in de tweede fase tegen vier strafpunten aan.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook