Ga naar hoofdinhoud

Sebastien Kapel derde bij zesjarigen

Sebastien Kapel en Vanda Moet. Foto: Hervé Bonnaud/1clicphoto

De Ier Kenneth Graham bleef samen met Newmarket Trooper (v. Newmarket Jewel) in het Spaanse Oliva de concurrentie voor bij de zesjarigen. Het 1,30m tweefasen parcours werd foutloos afgelegd in precies 29 seconden, wat goed bleek voor de overwinning. De uit Oekraïne afkomstige Oleg Krasyuk eindigde op plek twee, voor de Nederlander Sebastien Kapel.

Oleg Krasyuk zadelde de KWPN-hengst Ping Pong (v.Pan Am VDL) en had een ruime seconde meer nodig dan Graham. Met hun tijd van 30,05 seconden bleven ze de Sebastien Kapel nipt voor. Kapel en de Bernini-ruin Vanda Moet bleven ook foutloos en passeerden de finishlijn na 30,69 seconden.

KWPN

Niet alleen plek twee en drie werden ingenomen door KWPN-gefokte paarden. De Duitser Heiner Ortmann reed naar het vierde resultaat met de merrie Gilly Risk (v. Spartacus) in een tijd van 30,38 seconden. De Britse Louise Simpson sloot de top vijf af met de merrie Miami 19 (v. Warrior) en finishte na 31,11 seconden.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook