Ga naar hoofdinhoud

Siebe Kramer wint CSI Roeser

Siebe Kramer
Nederlands succes in Roeser vandaag dankzij de overwinning van Siebe Kramer in de afsluitende Grand Prix. Kramer reed de Holsteins-gefokte Zizi Donaldson (v. Quidam de Revel) van Stoeterij Black Horses foutloos in 48.23 door de finish van de 1.45m proef. Dat het veel sneller kon bewees Victor Bettendorf met Colchique du Gibet (v. Chacco-Blue) in een tijd van 42.79, maar het duo liet een balk naar beneden komen en kwam tot plek drie.

De Grand Prix werd verreden met winning round waarvoor de twaalf beste combinaties terug kwamen. Kramer voorkwam een Luxemburgs feestje, want hij verwees Kim Grangenette met haar Elio 4 (v. Warrant) naar de tweede plek. De plekken vier en vijf waren ook voor Luxemburg met Christian Weier en Global (v. Nabab de Reve) op vier en Charlotte Bettendorf met Queltis (v. Helios de la Cour) op vijf. Beiden kregen een springfout in de barrage.

Van Wylick op negen

Nog meer Nederlands succes was er dankzij de negende plek van Paul van Wylick met Cantate (v. Cantos). De combinatie had een balk uit de eerst manche en voegde daar in de barrage nog twee balken aan toe.

1.35m

Siebe Kramer wist ook in het 1.35m van vandaag in de prijzen te rijden. Hij reed nu de negenjarige Donnafugata (v. Ginus) naar plek zeven.

Bekijk hier de uitslag van de Grand Prix

Bekijk hier alle resultaten van het concours

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.