Ga naar hoofdinhoud

Smolders vijfde in 1.60m Brussel

De overwinning van het vijfsterren parcours over 1.60m ging was gisteren voor Simon Delestre. De Fransman zette met de tienjarige Chesall de snelste foutloze rit neer van de elf combinaties die zich voor de tweede ronde mochten melden. Harrie Smolders eindigde op de vijfde plek in deze Grote Prijs.

Christian Ahlmann legde met Codex One beslag op de tweede plaats. De Duitse ruiter stuurde de dertienjarige zoon van Contendro I in 47.14 seconden foutloos rond, waar Delestre 46.95 seconden nodig had met nakomeling van Casall.

Philippe Rozier eiste met Rahotep de Toscane de derde plaats op op het podium. De Franse springruiter voltooide de rit in 48.41 seconden.
Nicola Philippaerts zorgde met Zilverstar T voor het beste thuisresultaat. Het duo kwam met 48.45 seconden op de klok aan de finish en was hiermee een fractie sneller dan Smolders met Emerald. De Nederlander stuurde de elfjarige zoon van Diamant de Semilly in 48.47 seconden over de eindstreep.

Constant van Paesschen zette met Diamanthina van’t Ruytershof voor thuispubliek de snelste tijd neer, maar kreeg vier strafpunten bleef steken op de achtste plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook