Ga naar hoofdinhoud

Toppaard Cadeau de Muze naar Denis Lynch

Philippe Le Jeune met Cadeau de Muze. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Cadeau de Muze (Nabab de Reve x Almeo), die onder Philippe Le Jeune dit jaar sterk presteerde in Calgary, is verkocht. Nieuwe ruiter van de negenjarige bij het AES goedgekeurde hengst is Denis Lynch.

Voormalig Wereldkampioen Philippe Le Jeune had Cadeau de Muze sinds 2015 onder het zadel en bracht hem sinds dit jaar uit op vijfsterrenniveau. Op hun laatste wedstrijd vorige maand in Calgary presteerde het duo sterk in de Nations Cup.

Cadeau de Muze werd gefokt door Joris de Brabander uit de merrie Atlanta (v. Almeo) waarmee Katharina Offel op het hoogste niveau sprong.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/StudForLife

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook