Ga naar hoofdinhoud

Twee winnaars in Six Bar Londen

Laura Renwick, hier met Bintang II Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Six Bar die vanmiddag op de Olympia Horse Show London van start ging, kende twee winnaars. Over vier ronden bleven de Britse Laura Renwick en de Noorse ruiter Geir Gulliksen beide foutloos. Cian O'Connor mocht als derde opstellen.

Van de tien oorspronkelijke deelnemers bleven alleen Renwick, Gulliksen en O’Connor in de derde omloop foutloos. O’Connor en zijn Belgisch-gefokte ruin Happy Day ter Putte (v. Calvaro Z) kregen een balk.

Gulliksen beproefde zijn geluk met de KWPN-gefokte Cantos-zoon Arakorn, Renwick deed dat in het zadel van Top Dollar VI (v. Dollar du Murier).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook