Ga naar hoofdinhoud

Van der Schans op podium GP Münster

Wout-Jan van der Schans en Capetown Foto Wendy Scholten

De overwinning in het tweefasen parcours over 1.60m was zojuist een prooi voor de thuisrijdende Ludger Beerbaum. De tweede plaats in deze viersterren rubriek was voor landgenoot Christian Ahlmann en Wout-Jan van der Schans kon als derde plaatsnemen op het podium van deze afsluitende GP rubriek in Münster.

Beerbaum stuurde de zestienjarige KWPN-er Chaman in de tweede fase van het parcours rond in 37.58 seconden en dat was snel genoeg om de hoofdprijs van 38.250 euro in ontvangst te kunnen nemen.
Ahlmann en de twaalfjarige Colorit voltooiden de rit in 38.06 seconden wat het duo de tweede plek opleverde voor Van der Schans.
De Nederlandse springruiter stopte de klok op 38.67 seconden met de twaalfjarige Capetown en legde daarmee beslag op de derde plaats.

De top 5 werd compleet gemaakt door de thuisrijdende Katrin Eckermann met de negenjarige Lugano en de Zweedse Nicole Persson met de veertienjarige KWPN-er Lexington.

Albert Zoer verscheen ook aan de start van deze rubriek met Gigolo, maar bleef met vier strafpunten in de eerste omloop steken op de vijftiende plaats.
Ook Frank Schuttert en GK Quentin kregen vier strafpunten in de eerste ronde en kwamen niet verder dan de negentiende plek.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook