Ga naar hoofdinhoud

Vincent Voorn springt naar zesde plaats

Ellavar X, hier onder Marlon Módolo Zanotelli Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Francois Mathy Jr wist met Falco van de Clehoeve met ruime voorsprong de 1,40m rubriek direct op tijd op zijn naam te schrijven in het Oostenrijkse Linz. Vincent Voorn reed naar het beste Nederlandse resultaat en eindigde met Ellavar X (v. Calvaro Z) op de zesde plaats.

Een ruime minuut had de Belg Francois Mathy Jr nodig om met de BWP’er Falco van de Clehoeve de overwinning te bakken. De Duitser Felix Haßmann had ruim twee seconden langer nodig met de twaalfjarige schimmel SL Brazonado (v. SL Baluarte) en kwam het dichtste in de buurt met een tijd van 62,98 seconden. Landgenoot Rolf Moormann pakte met de achtjarige merrie Clintina (v. Clinton I) de derde plaats door na 63,57 seconden te finishen.

Portugal

Zowel de vierde als vijfde plaats werden bezet door Portugese ruiters. Duarte Seabra zadelde de Andiamo Z-merrie Axelle M Z en reed in 63,70 seconden naar de vierde plaats. Joao Chuva eindigde met zijn vijftienjarige KWPN-merrie Virginia Dream (v. Lando) in 64,04 seconden op de vijfde plaats.

Beste Nederlandse resultaat

Net buiten de top vijf eindigde Vincent Voorn met de achtjarige merrie Ellavar X (v. Calvaro Z). Door na 65,97 de finishlijn te passeren wisten ze de zesde plaats te bemachtigen.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook