Ga naar hoofdinhoud

Willem Greve wint op Sentower Park

Willem Greve hier met Zypria S Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Willem Greve won vanmiddag met zijn tienjarige merrie Zypria S (v. Canturo) de tweesterren GP in Opglabbeek. De combinatie kwam foutloos in 37,91 seconden over de streep in deze 1,45 m wedstrijd.

Tweede werd de Duitser Marcel Marschall met Fenia van Klapscheut (v. Cicero Z Van Paemel). De derde plek was voor de Deen Emil Hallundbaek en KWPN’er Uno’s Safier, een zoon van Numero Uno. Zij finishten in 38,41, net 3/100 langzamer dan Marschall.

Pech voor Sleiderink

Ook Aniek Poels en Marc Houtzager plaatsten zich voor de barrage. Poels kreeg één balk met Coocanusa (v. Numero Uno) en eindigde als zevende. Houtzager verzamelde twee springfouten met Edinus (v. Padinus) en kwam op de negende plaats terecht.

Na zijn winst vanochtend in de Youngster rubriek had Sjaak Sleiderink pech in de GP. De ruiter was 1/100 seconde te langzaam in de eerste ronde. Die ene tijdfout verhinderde zijn deelname aan de barrage. Sleiderink eindigde als tiende in het eindklassement.

 

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook