Ga naar hoofdinhoud

Volg de finale van de Nations Cup live

Livestream Update

Om 16.00 uur start de eerste omloop van de Furusiyya FEI Nations Cup finale.  Nederland,  de nummer 1 van de West Europese eerste divisie, heeft de zesde startpositie geloot in een veld met in totaal 18 deelnemende landen. Volg de finale hier via de FEI livestream. 

Update 17.00: De FEI heeft problemen met het internet in Barcelona. Daarom werken zowel de livestream als de liveresultaten op de Longines site niet op dit moment. De FEI werkt hard aan een oplossing. Harrie Smolders heeft een nulrondje gereden en Maikel van der Vleuten kwam met 8 strafpunten over de streep.

Klik hier voor een alternatieve livestream. 

Bondscoach Rob Ehrens laat Harrie Smolders als eerste combinatie in actie komen bij de aftrap van de finale. Harrie Smolders heeft met Emerald dus nummer 6 op de startlijst, waarna de beurt is aan Maikel van der Vleuten en  VDL Groep Arera C (v. Indoctro) die als 24e op de startlijst staan. Jeroen Dubbeldam en Carusso LS La Silla (v. Montebello la Silla) komt als 42e aan de beurt en  Glock’s London (v. Nabab de Reve) mag onder het zadel van Gerco Schröder als 60e aan de bak.

De beste acht landen gaan door naar de finale op zaterdagavond. De overige landen strijden vrijdagavond in de troostfinale om de plaatsen 9 tot en met 18.

Klik hier voor de (live) uitslagen.
Klik hier voor het FEI-kanaal op YouTube.

Livestream:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook