Ga naar hoofdinhoud

ABAB strategisch partner FNRS

Foto: Lonneke Ruesink
ABAB Accountants en Adviseurs en de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) hebben woensdag 8 april 2015 een samenwerkingsovereenkomst getekend. ABAB is door FNRS gekozen als strategisch partner voor de (hippische) bedrijfseconomische vraagstukken van haar leden. ABAB investeert al jaren in specialistische kennis op het gebied van de paardenhouderij. Met het partnerschap wil de organisatie haar positie in de paardenhouderij verstevigen en landelijk meer naamsbekendheid verwerven.

“Onze adviseurs kennen de branche, volgen alle ontwikkelingen op de voet en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor ondernemers in de paardenhouderij. Wij kunnen de leden van de FNRS optimaal ondersteunen op het gebied van accountancy, fiscale adviezen en een rendabele bedrijfsvoering”, zegt Frank de Reu, Directeur Accountancy bij ABAB Accountants en Adviseurs. “Door het partnerschap kunnen wij de leden van de FNRS optimaal ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Hiervoor hebben we onder andere een branchemonitor en vergelijkende cijfers ter beschikking. De ondernemer kan zich dan richten op waar hij of zij het beste in is: het ondernemen.”

“De FNRS gelooft in het belang van een goed georganiseerde hippische sector en is van mening dat ABAB over een goed ondersteuningsaanbod en unieke branchedata beschikt. Hippische ondernemers kunnen hier hun voordeel mee doen”, zegt Adriaan Vonk, Directeur a.i. bij de FNRS.

ABAB biedt de leden van de FNRS een totaalpakket aan voor een vaste, scherpe prijs. Meer informatie over het aanbod voor FNRS-leden.

Bron: Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.