Ga naar hoofdinhoud

Anky van Grunsven in bestuur Indoor Brabant

Anky van Grunsven met Upido Foto: Lonneke Ruesink

Als voorzitter van Indoor Brabant kwam Gerrit-Jan Swinkels tijdens de Indoor Brabant 2013 afsluitende persconferentie met een verrassende mededeling. "Ik kan u meedelen dat Anky van Grunsven de eerstkomende bestuursvergadering van de stichting Internationaal Indoor Concours Hippique Indoor Brabant als bestuurslid gaat meemaken", liet hij weten.

“Anky gaf aan dat zij naast het nastreven van haar sportieve ambities nu ook tijd krijgt voor andere leuke dingen. Haar bestuursfunctie van ons evenement beschouwt zij als één van die leuke dingen. In de afgelopen jaren heeft Anky van Grunsven dankzij haar prestaties in de ring een enorme bijdrage geleverd aan de populariteit van de hippische sport in het algemeen en Indoor Brabant, dat zij als haar thuisconcours beschouwt, in het bijzonder. Wij als bestuur zijn er van overtuigd dat zij als bestuurslid van Indoor Brabant een bijdrage gaat leveren aan de verdere ontwikkeling van dit evenement”, aldus Swinkels, die verder sprak van een uitermate geslaagd topsport evenement.

Opnieuw wisten tussen de 64.000 en 65.000 mensen de weg naar de Bossche Brabanthallen te vinden om de vele Nederlandse overwinningen, zoals die van Adelinde Cornelissen, Harrie Smolders en Maikel van der Vleuten mee te maken.

Bron: Horses/ KNHSIn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook