Ga naar hoofdinhoud

Chardon twee, De Ronde drie in Wereldbeker Leipzig

De Zweed Thomas Eriksson won gisteravond in Leipzig de wereldbekerkwalificatie mennen. Hij finishte met zijn vierspan in 114,91 seconden. De tweede plek ging naar Nederlander IJsbrand Chardon, die zijn vier paarden in 116,59 seconden liet finishen. De andere Nederlander Koos de Ronde behaalde de derde plek.

Voor Eriksson zat er 2000 euro in de prijzenpot, terwijl Chardon en De Ronde respectievelijk met 1300 en 1100 euro genoegen moesten nemen. De Ronde reed zijn span rond in 123,95 seconden, inclusief 10 seconden extra voor strafpunten.

Een ander Zweed, Fredrik Persson, werd vierde en de Zwitser Werner Ulrich eindigde als vijfde.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook