Ga naar hoofdinhoud

Dwalende pony komt om

Een pony is omgekomen nadat het is aangereden door een auto. Het dier van de manege Vermeer uit Bunschoten-Spakenburg liep los langs de weg. Het vermoeden heerst dat iemand het hek van het weiland heeft opengezet.

Het eenjarige dier stond in een weiland dat niet aan de weg grensde. De eigenaar is er zeker van het hek goed gesloten te hebben. Toch liep het op vrijdagmorgen in alle vroegte langs de weg. Hier kwam de pony in botsing met een auto. Het dier was op slag dood. De automobilist heeft enkel materiële schade opgelopen.

Bron: Horses / Gooi en Eemlander

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook