Ga naar hoofdinhoud

Horses.nl jaaroverzicht 2018: De paardenboeren

Steffi Verhagen met Yvon Jaspers - Foto: Linelle Deunk
'Steffi Verhagen en Marnix Knetemann in Boer zoekt Vrouw' brachten wij op 13 mei 2018. Dat hebben we geweten, elk berichtje dat daarna volgde over deze paardenboerin en ponyboer hadden een soort Totilas-effect op onze kijkcijfers. Het beste scoorde een berichtje over boer Marnix die met een vrouwspersoon was gespot op de Zuidlaardermarkt

De berichten die wij schreven over Steffi en Marnix die met ‘ons Yvon’ op de nationale televisie te zien waren, leverde naast een heleboel clicks ook kritiek op. Want sinds wanneer was Horses.nl tot een soort Paardenprivé verworden?

Die kritiek is ons duidelijk, onze overtuiging dat we hier over moeten schrijven ook. De volgende keer dat er een hengstenhouder in het populairste tv-programma figureert, zullen we dit weer doen. En getuige de statistieken van het afgelopen jaar, leest u dergelijke berichten graag.

Heldin Steffi

Boer Marnix had wat moeite om het grote publiek voor zich te winnen met zijn eigengereidheid, maar Steffi, één van de weinige boeren van dit seizoen die de liefde daadwerkelijk lijkt te hebben gevonden in het programma, werd een soort heldin. Kranten werden er over volgeschreven. Een kleine greep uit de liefdesbetuigingen (aan de oprechtheid van) Steffi:

De reden dat ik weer Boer zoekt Vrouw kijk: Steffi de ponyfokker (Volkskrant)
Open brief aan Steffi van ‘Boer zoekt Vrouw’ (VROUW)
Angela de Jong over boerin Steffi: ‘A star is born’ (NPO Radio 1)
Boer zoekt Vrouw: ‘Wat doet die hier in godsnaam?’ (DVHN)

De redactie van De Paardenkrant sprak Steffi ook over het afgelopen jaar. In de vorige week verschenen Extra leest u een interview met de Boekelse paardenboerin. Klik hier om de Extra te bestellen.

Paardenboeren

Tenslotte nog een verzoek aan u: bent of kent u een vrijgezelle paardenboer(in) die op zoek is naar de liefde? Geef hem of haar dan op voor het volgende seizoen van Boer zoekt Vrouw. Niet alleen omdat wij er dan over kunnen schrijven, maar vooral omdat het programma op die manier de hele paardenbusiness bij een enorm publiek in de huiskamer brengt.

De artikelen die wij schreven over het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw: 

Steffi Verhagen en Marnix Knetemann in Boer zoekt Vrouw
Steffi Verhagen en Marnix Knetemann uit 635 boeren gekozen
Boer zoekt Vrouw: veel brieven voor Steffi en Marnix
Boer Marnix met vrouw gespot op Zuidlaardermarkt
Paardenboeren Steffi en Marnix gelukkig in de liefde
Marnix brengt hengst Steffi voor

Bron: Horses.nl

 

Eén reactie op “Horses.nl jaaroverzicht 2018: De paardenboeren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook