KWPN: ‘Relatie tussen beide directeuren behoeft verbetering’

Het plotselinge opstappen van Siem Korver bij het KWPN-kantoor, zoals Horses.nl vanmorgen al berichtte, riep de nodige vragen op. Korver nam een deel van het takenpakket over van directeur fokkerij en innovatie Johan Knaap, die met gezondheidsproblemen kampt. Zo kon Emiel Nijhoff, directeur communicatie en bedrijfsvoering,  zich op zijn overige werkzaamheden concentreren. Aan de redactie van Paardenkrant-Horses.nl heeft het KWPN nu een reactie op Korvers vertrek gegeven.

“Vanaf april jl. heeft oud KWPN-voorzitter Siem Korver het Algemeen Bestuur en de KWPN-directie bijgestaan op het KWPN-kantoor. Hij zou deze rol vervullen tot en met 29 juni a.s., maar heeft gisteren, gezien de omstandigheden, laten weten de opdracht te beëindigen”, aldus het KWPN.

Werken aan oplossing

“Korver heeft zijn bevindingen gedeeld met het Algemeen Bestuur. Het KWPN-bestuur heeft tevens geconstateerd dat de relatie tussen beide KWPN-directeuren verbetering behoeft. Op basis van de beschikbare informatie werkt het KWPN-bestuur verder aan een oplossing.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.