Ga naar hoofdinhoud

KWPN: ‘Relatie tussen beide directeuren behoeft verbetering’

Het plotselinge opstappen van Siem Korver bij het KWPN-kantoor, zoals Horses.nl vanmorgen al berichtte, riep de nodige vragen op. Korver nam een deel van het takenpakket over van directeur fokkerij en innovatie Johan Knaap, die met gezondheidsproblemen kampt. Zo kon Emiel Nijhoff, directeur communicatie en bedrijfsvoering,  zich op zijn overige werkzaamheden concentreren. Aan de redactie van Paardenkrant-Horses.nl heeft het KWPN nu een reactie op Korvers vertrek gegeven.

“Vanaf april jl. heeft oud KWPN-voorzitter Siem Korver het Algemeen Bestuur en de KWPN-directie bijgestaan op het KWPN-kantoor. Hij zou deze rol vervullen tot en met 29 juni a.s., maar heeft gisteren, gezien de omstandigheden, laten weten de opdracht te beëindigen”, aldus het KWPN.

Werken aan oplossing

“Korver heeft zijn bevindingen gedeeld met het Algemeen Bestuur. Het KWPN-bestuur heeft tevens geconstateerd dat de relatie tussen beide KWPN-directeuren verbetering behoeft. Op basis van de beschikbare informatie werkt het KWPN-bestuur verder aan een oplossing.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook