Ga naar hoofdinhoud

Leprevost stuurt Cloe vh Kapelhof naar Belgische kampioenstitel

Penelope Leprevost

De finale van het Belgische kampioenschap voor zevenjarigen werd vanmorgen in Lummen gewonnen door Cloe vh Kapelhof. De Chippendale Z-dochter werd voor de gelegenheid gereden door de Franse amazone Pénélope Leprevost. Koen Vereecke stuurde Horst van de Mispelaere (v. Wandor vd Mispelaere) naar het zilver. Brons was er voor Boyfriend du Seigneur, een nakomeling van Calvaro Z, gereden door Jérôme Guery.

Leprevost nam deze week de teugels tijdelijk over van het Stephex-team omdat zowel Daniel Deusser als Eiken Sato in Madrid bij de Global Champions Tour starten. Een beslissing die goed uitpakte. In 35.75 seconden waren Cloe vh Kapelhof en Leprevost net een seconde sneller dan de nummers twee, Koen Vereeke en Horst van de Mispelaere. Boyfriend du Seigneur en Jerome Guery zaten met 36.87 bijzonder dichtbij, maar moesten alsnog genoegen nemen met de derde plaats.

Op vier eindigde Poor Boy-nakomeling Tefnout d’Ouilly met Gregory Wathelet en op vijf stonden Hunter C (v. Cabrio vd Heffinck) en Olivier Philippaerts. Deze ruiters wisten zich met verschillende paarden hoog in de einduitslagen te plaatsen.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook