Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten derde in Lausanne

Maikel van der Vleuten is vanavond als derde geëindigd in het 1,45m in Lausanne met Chin Chin-dochter VDL Groep Eureka. De overwinning ging naar Zwitser Arthur da Silva.


Da Silva reed met zijn negenjarige Qui Vive de la Tour in 33,43 seconden naar de overwinning in het over twee fasen verreden parcours. Jane Richard Philips werd tweede. Van der Vleuten had met Eureka 34,25 seconden nodig om tot de derde plek te komen.

Harrie Smolders werd met Jackson Hole (v. Quite Easy) elfde). Nick Skelton startte voor het eerst Vindicat W (v. Guidam), die in bezit is van Jessica Springsteen. Deze (tijdelijke) ruiterwissel resulteerde in één tijdfout en een twaalfde plek.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook