Ga naar hoofdinhoud

Net niet voor Ruben Romp in Knokke

Ruben Romp met Audi's Teavanta II C Z. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Knokke is de laatste week van Knokke Hippique in volle gang. 107 combinaties waagden hun kans in een proef 1.45m in tweefasen. Uiteindelijk trokken de bekendere namen aan het langste eind. Winst was er voor de Spanjaard Manuel Fernandez Saro (Royalty des Isles, v. Zandor Z). Hij bleef de voor Stephex rijdende amazone Petronella Andersson en Eclatant (v. Berlin) nipt voor. Voor onze landgenoot Ruben Romp was er een knappe derde stek met Happy (v. Lux Z).

Het parcours in Knokke bleek uiteindelijk een zware dobber, met amper zeventien duo’s die in beide fasen alle balken in de lepels konden laten liggen. Geen andere Nederlanders wisten een top twintig plaats te versieren.

Enkel Ruben Romp kon een topprestatie neerzetten. Met zijn derde plaats bleef hij de Ierse ruiter Shane Breen (CSF Vendi Cruz, v. Ars Vivendi) en de Amerikaan Michael Hughes (Icarus, v. Querlybet Hero), rijdend voor Ashford Farm, voor.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook