Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe serie over Trakehners op de Duitse TV

De Duitse zender ARD gaat een nieuwe paardenserie uitzenden. De serie heet “Trakehner blut” en gaat over de 23-jarige Alexandra Winkler (gespeeld door Julia Franz Richter). Ze groeide op in een pleeggezin en woont nu in Wenen. Wanneer ze hoort dat ze een Trakehner stoeterij heeft geërfd, staat haar leven op zijn kop. De overledene blijkt haar vader te zijn, maar die heeft ze nog nooit ontmoet. Alexandra was in de veronderstelling dat haar ouders waren omgekomen bij een verkeersongeluk.

“Trakehner blut” is de eerste zelfgeproduceerde dramaserie van Servus TV en werd in november 2017 uitgezonden in Oostenrijk. Op de Duitse TV zal de serie in vier afleveringen van 90 minuten te zien zijn. De eerste aflevering wordt naar verwachting uitgezonden op 20 januari om 20.15 met als titel “stud Hochstetten”.

Bron: Trakehner-verband.de

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook