Ga naar hoofdinhoud

Online veiling Studutch: Drie keer 38.000 euro voor Chacco Blue embryo’s

De derde Online veiling van Studutch is zojuist digitaal afgeslagen. Maar liefst 11 embryo’s en veulens van Chacco Blue werden online geveild. Daarvan zijn er drie embryo's voor niet minder dan 38.000 euro van eigenaar gewisseld.  Deze emryo’s komen uit moederlijnen van onder andere Ben Maher’s Explosion W, Etoulon VDL en Sea Coast Ferly.

De Chacco Blue-nakomelingen waren zonder meer flink in trek. Uit de GP-merrie Sissi van het Schuttershof (Nabab de Reve x Tenor Manciais) wisselde een Chacco Blue-embryo voor 34.000 euro van eigenaar. Uit dezelfde merrie werd ook de Baloubet du Rouet-zoon Petit Prince van de Kalevallei voor 30.000 euro naar Zweden verkocht. Drie andere embryo’s, allemaal met Chacco Blue als vader, wisselde van eigenaar voor 30.000 euro.

Ongeboren veulens duurder dan levende

De twee duurste veulens waren eveneens Chacco Blue-nakomelingen. Corvina Di Fer van Studutch (mv. Tornesch) uit de moederlijn van Sea Coast Ferly werd voor 32.000 euro afgeslagen. Paris van’t Studutch (Chacco Blue x Kannan) uit het lijntje van Quickly de Kreisker werd voor dezelfde prijs verkocht naar Duitsland. Het duurste dressuur-veulen was Pole Position (Toto Jr x Jazz). Dit hengstveulen wisselde voor 16.000 euro van eigenaar.

Uitslag

Bron: Horsesnl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook