Ga naar hoofdinhoud

Recent goedgekeurde Dream Maker overleden

Iets meer dan een maand geleden bekroonde het Hannoveraanse stamboek 19 hengsten met een premium. De 2,5-jarige zoon van Damsey (v. Worldly) was één van die hengsten. Dream Maker moest onverwachts geëuthanaseerd worden.

De dood van de bruine hengst komt voor eigenaren en tevens fokkers Doug and Louise Leatherdale als een schok. “Op dit moment weten we de uiteindelijke diagnose nog niet, we wachten nog op een bericht van de kliniek. We zijn erg verdrietig dat dit bijzondere paard zijn verwachtingen niet meer waar kan maken”.

Bron: Horses / Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook