Rinus Blom gehuldigd als Paardensportman van het Jaar

Rinus Blom werd gisteravond op Indoor Brabant gehuldigd als Paardensportman van het Jaar 2017. Blom is een allround paardenman, die niet alleen grote liefde heeft voor de springsport, maar ook voor de dressuur en de discipline eventing. Daarnaast fokt hij jaarlijks twee veulens, en met succes, want dit jaar werd een jonge hengst op de KWPN hengstenkeuring aangewezen voor het verrichtingsonderzoek.

Het organiseren van vele wedstrijden, die bijna in zijn achtertuin worden verreden is voor hem een genoegen. Blom ondersteunt met zijn bedrijf vele ruiters (toppers en aanstormende talenten), concoursen, competities en veulenveilingen. De KWPN merrie- en hengstenkeuring hebben een aparte plaats in het leven van de Paardensportman van het Jaar 2017, vandaar dat hij de KWPN-hengstencompetities al weer een aantal jaar ondersteunt. Daarnaast ondersteunt hij middels zijn eigen foundation diverse maatschappelijke initiatieven en kan ook de DVB Foundation op zijn steun rekenen.

 

Bron: Indoor Brabant

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Rinus Blom gehuldigd als Paardensportman van het Jaar
  1. 1

    Hij verdiend het top man ook in omgang ,altijd tijd voor een praatje.

    Ja als je maar investeerd,heb je de wereld op je hand,en lijkt alles te lukken