Ga naar hoofdinhoud

Rondje Instructie training tuigpaarden met Henk Hammers

Foto: Lonneke Ruesink

Woensdagavond 27 maart 2013 staan de tuigpaarden centraal tijdens het KNHS Rondje Instructie. Henk Hammers demonstreert hoe een paard op de tuigpaardensport voorbereid kan worden, hoe hij problemen verhelpt en waar we uiteindelijk naar streven.

Henk Hammers traint paarden met veel afwisseling en lost problemen op een natuurlijke wijze op. Op zijn consequente maar paardvriendelijke manier brengt hij het lastigste paard weer op het goede spoor.

Een avond die je als liefhebber van de aangespannen sport niet mag missen, maar ook menners kunnen veel opsteken van de tips van Henk Hammers.

Het rondje instructie wordt gehouden in de Prins Willem-Alexanderhal van het KNHS-centrum en begint om 19.30 uur.

Bron: Horses/KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook