Ga naar hoofdinhoud

Ruime GP-winst voor Lynne Maas

Lynne Maas en Zamora
Lynne Maas en Zamora
Maar liefst 73,45% was de Grand Prix-proef van Lynne Maas en Zamora (v. Krack C) vandaag waard. De expressieve vos danste onder zijn vaste amazone naar een ruime overwinning in Hoek van Holland.

Maas, die wordt begeleid door Johan Hamminga, scoorde al vaker ruime cijfers in de zwaarste klasse. Ook vanmiddag wist ze een mooie balans te vinden tussen een gedurfde drafreprise en controle in de galoptour. Maas verwees Patrick van der Meer naar de tweede plaats. Sinds kort is Van der Meer weer lid van het Olympisch Kader na de verkoop van zijn gouden EK-paard Uzzo. Behalve met Zippo (v. Rousseau) die de laatste tijd constant goed presteert, deed hij vandaag ook goede zaken met Sir Fashion (v. Sir Donnerhall I). Het Grand Prix-debuut van de hengst was goed voor 70,70%. Derde werd op nieuw Lynne Maas, ditmaal met haar donkere schoonheid Uranium W (v. Métall). De combinatie was goed voor 69,40%.

In de Lichte Tour was het oranje lint wel voor Van der Meer. Hij zadelde zijn andere hengst Presidents Chagall D&R (v. Jazz) voor de Prix St. Georges. Deze won de voshengst met een totaal van 71,54%.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook