Ga naar hoofdinhoud

Startplaats Michel Hendrix bij Indoor Brabant

Michel HendrixBondscoach Rob Ehrens heeft Michel Hendrix een startplaats voor Indoor Brabant gegeven. De 23-jarige springruiter uit Kessel maakte dit seizoen indruk bij de Grote Prijs van Veendam, waar hij zevende werd, en met een overwinning in de Grote Prijs van Neeroeteren (België). In 2008 won Hendrix met het team zilver op het EK voor young riders in Praag. "Hij heeft goed gepresteerd de afgelopen periode. Hij won twee weken geleden ook in Asten. Hij heeft de startplaats echt verdiend", meende Ehrens.

Ehrens mag op de drie grote internationale concoursen (Jumping Amsterdam, Indoor Brabant en CHIO Rotterdam) uit het Talentenplan (een samenwerking tussen hoofdsponsor Rabobank en de hippische bond KNHS) één startplaats zelf invullen. “Dat stelt ons in de gelegenheid om ook de talenten ervaring te laten opdoen in de zwaardere concoursen”, aldus de bondscoach. Hendrix doet in Den Bosch mee met de paarden Noble en Uwwalon.

Bron: Horses.nl/De Paardenkrant

Overname zonder toestemming niet toegestaan.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook