Ga naar hoofdinhoud

Verkiezing Instructeur van het Jaar 2013

Foto Lonneke Ruesink

De FNRS schrijft ieder jaar de verkiezing ‘Instructeur van het Jaar’ uit. Naast het ontwikkelen van een breed scala aan ruiter- en menopleidingen, besteedt de FNRS veel aandacht aan de instructeurs die werken op de FNRS Ruitersportcentra. Zij zijn het die de ruiters op professionele wijze opleiden en zorgen dat iedere paardrijles voor de ruiter een boeiende en leerzame ervaring is.

Alle FNRS Ruiterpaspoorthouders worden opgeroepen hun favoriete instructeur op een zo origineel mogelijke manier te nomineren voor de titel ‘ Instructeur van het Jaar 2013’.  Het aantal ingezonden nominaties was niet alleen overweldigend, ook bijzonder origineel. De FNRS beloont de inzender van mooiste nominatie met een prijs. Dit jaar gaat de prijs, een privéles van haar favoriete instructeur, naar Frederique de Roos. Zij heeft een privéles van haar favoriete instructeur gewonnen. Haar favoriete instructeur is Remy Lander van Manege de Prinsenstad in Delft.

De drie instructeurs die het op zondag 3 februari tegen elkaar zullen opnemen zijn:
Denise van Epen van de Meelehoeve
Danielle Meijer van de Paardenhof
Laura van der Beek van Hippisch Centrum De Delft

De winnaar van de verkiezing Instructeur van het Jaar 2013 wordt bekend gemaakt op zondag 3 februari 2013 tijdens de jaarlijkse FNRS Workshop voor Instructeurs op het KNHS-centrum te Ermelo.

Bron: Horses / FNRS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook