Ga naar hoofdinhoud

Video: Edward Gal in ‘De zomer draait door’

Gisteravond was Edward Gal te gast bij het televisieprogramma ‘De zomer draait door’. Hij sprak met de presentatoren Froukje Jansen en Waldema Torenstra over zijn talentvolle paard Totilas (v. Gribaldi).

Gal vertelde in de uitzending onder meer hoe hij Totilas onder het zadel kreeg en dat hij hoopt op deelname aan de Olympische Spelen van 2012. Hij legde aan de hand van videobeelden uit wat op dit moment de sterke en zwakke punten zijn van zichzelf en Totilas.

De zomer draait door’ is een liveprogramma dat wordt uitgezonden vanuit Studio Plantage in Amsterdam. Bekijk hier het fragment met Edward Gal in ‘De zomer draait door’.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook