Van der Vleuten en Verdi foutloos in 1,50 meter Update

Maikel van der Vleuten en Verdi Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Donderdag startte Maikel van der Vleuten VDL Groep Verdi TN N.O.P. (v. Quidam de Revel) voor het eerst weer sinds de Olympische Spelen. Ze moesten nog even inkomen met vier strafpunten, maar noteerden vrijdag een nette foutloze ronde. Met een tijd van 54,87 seconden had Van der Vleuten geen haast. Deze tijd leverde hun een zevende prijs op.

De overwinning ging naar Pius Schwizer met Leonard de la Ferme CH (v. Landjuweel). Het duo noteerde de volle 70 punten in 48,31 seconden. Schwizer won eerder vrijdag al de tweede prijs in het 1,45 meter.

Fractie langzamer

Een fractie langzamer dan Schwizer was Philippe Rozier. Hij reed Reveur de Kergane (v. Hornet Rose) in 48,44 seconden alle punten bij elkaar.

De derde prijs werd gewonnen door Luca Maria Moneta. In het zadel van de zestienjarige Cumano-zoon Neptune Brecourt hadden ze voor een foutloos parcours 49,41 seconden nodig.

Bijzondere afstamming

De winnaar van de vorige rubriek, Steve Guerdat, mocht nu als vierde opstellen. Hij zadelde voor deze rubriek de KWPN-er Dioleen. De merrie is aparte verschijning in de springring. Niet qua uiterlijk, maar qua afstamming. Haar vader is de dressuurhengst Rhodium.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.