Ga naar hoofdinhoud

Ward twee en drie, Kraut wint

De Amerikaanse Laura Kraut won gisteren met haar Jubilee d’Ouilly (v.Palestro II) een met 33000 dollar gedoteerde rubriek tijdens het Winter Equestrian Festival in Wellington. In een barragetijd van 35,57 seconden wist zij landgenoot Mclain Ward met Rothchild (v. Artos Z) net voor te blijven. Met Zhum CW (v. Querlybet Hero) werd diezelfde Ward derde.

Kraut mocht 10890 dollar mee naar huis nemen en voor de in 35,70 seconden gefinishte Ward was er 6600 dollar over. Maar door met Zhum CW als derde te eindigen nam Ward toch nog het meeste prijzengeld mee naar huis. Met Zhum CW streek hij 4950 dollar op.

Maar liefst 23 combinaties van de 56 mochten aantreden in de barrage, waar twaalf prijzen te vergeven waren. Kent Farrington en Zafira (v. Nassau) eindigde als vierde en Laura Chapot besloot met Quointreau un Prince (v. Diamant de Semilly) de top vijf.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook