Ga naar hoofdinhoud

Wernsen en Oklarette winnen Kür Pompadour

Wilma Wernsen met Oklarette
De Kür op muziek in Pompadour is gewonnen door Wilma Wernsen met de Ferro-dochter Oklarette. Ze zette een score neer van 71,08% en bleef zo haar concurrente Luis Principe met World Performance Washington vijfhonderdste procent voor. De Britse Kay Maxted werd derde met Privaldi (v. Gribaldi) met 67,18%.


Ook nu was het verschil met de nummer vier minimaal, met driehonderdste verschil reed Joyce Lenaerts met Beukenvallei’s Ubique (v. Welt Hit II) naar de vierde prijs.

In de Grand Prix waren de rollen nog omgedraaid. Kay Maxted greep met 67.15% naar het vierde geld. De Belgische Amanda Prevost werd vijfde. En ook Lorraine van den Brink eindigde nog net voor Wernsen, zij kreeg 66.45% met Orlandus (v. Juventus) waarmee ze zesde werd. Petri Bax zette 63.87% neer met de halfbroer van Krack C, Something Special C (v. Ferro).

In de lichte tour rubrieken was Dominque Mohimont één van de meest opvallende combinaties met Zephyr. De zoon van Jazz won de Inter I (69,842%) na tweede te zijn geworden in de Prix St. George (68.842%) achter Joyce Lenaerts met haar eigen fokproduct Vanquisch (v. Obelisk).

Bron: Horses / YBF voor KWPN

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook