Ga naar hoofdinhoud

DJ Tiësto dagtopper in Pavo Cup

Ilse de Groot met DJ Tiësto (Ziësto x Beachboy)
Foto De Paardenkrant

De vierjarige DJ Tiësto (v. Ziësto) liep vorige week woensdag onder Ilse de Groot met 74,5 punten naar de hoogste dagscore in de Pavo Cup-selectie in Dronten. Hij werd geroemd om zijn fijne balans in galop. “Daarbij sprong hij steeds goed onder de massa”, aldus jurylid Wim Ernes.

Anderhalve punt minder was er voor de opvallende Vivaldi-zoon Domino. De vos werd netjes voorgesteld door Kirsten Brouwer. Precies 70 punten waren er voor Oscar-zoon Delgado, die zeer correct werd voorgesteld door Albert Jan Kuipers. Op hetzelfde puntenaantal eindigde Dicaro (v. Obelisk), die werd voorgesteld door Laura Ravelli.

Een nakomeling van Sandro Hit-zoon Sorento won de rubriek voor vijfjarigen. Het gaat om Amstelvreugd’s Corento, die onder Maartje Klop naar 74 punten liep. Met één punt minder meldde de scherpe Sydney-dochter C’est Bon zich op de tweede plek. Sheela van Bregt presenteerde de vosmerrie. Clementine Voest stuurde Corleone VH (v. Winningmood) naar 72,5 punt en de derde plek.

Topscores bleven uit. In totaal kon de jury bestaande uit Jeroen Hulsman, Henriëtte Smits en Wim Ernes aan negen paarden de vereiste 70 punten of meer toekennen.

Lees dinsdag meer in De Paardenkrant.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook