Ga naar hoofdinhoud

Edward Gal en Glock’s Zonik weer in actie

Edward Gal met Glock's Zonik. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Glock's Zonik (Blue Hors Zack x Romanov) liep vorig jaar december in Stockholm zijn laatste wedstrijd. Daarna kampte de hengst een aantal keer met lichte koortsverschijnselen en werd hij voor verschillende concoursen afgemeld. Nu is de rentree in zicht: Zonik staat met Edward Gal ingeschreven voor het NK Dressuur volgende maand in Ermelo. 

De Nederlandse dressuurliefhebber kan zijn hart ophalen in Ermelo want naast Gal, die naast Zonik ook met Glock’s Voice de Nederlandse titelstrijd rijdt, hebben heel wat A-kadercombinaties zich inmiddels ingeschreven. Dat zijn Hans Peter Minderhoud met zijn twee A-kaderpaarden Glock’s Dream Boy N.O.P. en Zanardi, Emmelie Scholtens met Apache, die daarnaast ook Desperado meeneemt, en Anne Meulendijks met MDH Avanti N.O.P.

B-kadercombinaties

De B-kadercombinaties die tot nu toe ingeschreven hebben voor Ermelo zijn Diederik van Silfhout met Expression N.O.P., Marlies van Baalen met Ben Johnson, Thamar Zweistra met Double Dutch en Patrick van der Meer met Zippo, die daarnaast ook Chinook uitbrengt.

EK-observaties

Het NK Dressuur geldt voor bondscoach Alex van Silfhout als eerste observatie voor het EK in augustus in Rotterdam. De tweede observatie is CDI Geesteren, van 17 tot en met 23 juni.

Bron: Horses.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook