Ga naar hoofdinhoud

Dujardin en Florentina ook onverslaanbaar in Intermediaire I

Charlotte Dujardin hier met haar andere Vivaldi-dochter Florentina Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op woensdag liep de Vivaldi-dochter Florentina onder Charlotte Dujardin ruim 77% bij elkaar in haar internationale Prix St. Georges-debuut. In de Intermediaire I van vandaag bleef de Britse amazone wederom onaangetast door 77,059% te laten noteren. Robin van Lierop werd in de Prix St. Georges nog tweede, maar moest die plaats vandaag afstaan aan Patrick van der Meer.

Tegen de proef van Dujardin en Florentina kon niemand op. De succesvolle amazone zag haar optreden gewaardeerd worden met vele achten en negens, waaronder voor de uitgestrekte draf, de pirouette naar links en de laatste AC-lijn.

Vivaldi’s aan kop

Van der Meer kwam het dichtstbij met President’s First Apple, eveneens een nazaat van Vivaldi. Met een strak gereden en stabiele proef kwam de ruiter uit op 73,412%, waarmee hij net voorbleef op Mara de Vries en haar Downtown-zoon Cuvanck PP.

Geen Nederlandse top vijf

De Deense amazone Nanna Skodborg Merrald voorkwam een Nederlands gekleurde top vijf, door met Görklintgårds Quater Boy (v. Quaterback) op vier te eindigen met 72,059%. Daniëlle Heijkoop volgde met Daula (v. Gribaldi) op vijf, net voor Van Lierop en Finja (v. Flatley).

Klik hier voor de uitslag.

Charlotte Dujardin met Florentina (v. Vivaldi) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook