Ga naar hoofdinhoud

Dujardin en Valegro aan start tijdens Londen Olympia

Charlotte Dujardin met Valegro

Olympisch kampioene Charlotte Dujardin komt met Valegro (v. Negro) aan start tijdens de wereldbekerkwalificatie in Londen Olympia. De wedstrijd wordt verreden op 17 en 18 december.

“Mijn wens komt uit! Ik rij op Olympia met Valegro”, aldus Charlotte Dujardin. Dujardin reed haar laatste rit eigenlijk tijdens de Olympische Spelen in Londen, want het was de bedoeling dat Valegro daarna verkocht werd. Drie maanden later zijn zowel Valegro als Uthopia (v. Métall) van Carl Hester echter nog niet verkocht.

Eigendomsproblemen rondom Uthopia hebben ervoor gezorgd dat de KWPN-hengst nog niet is verkocht. De Ierse mede-eigenaresse Sasha Stewart werd in 2010 failliet verklaard en schuldeisers willen geld van Stewart terugvorderen door middel van Uthopia. Stewarts vader Derek Harrison probeert ervoor te zorgen dat zijn dochter afstand doet van het eigendom van het paard. Er ligt een rechterlijk bevel op Uthopia tot de zaken worden opgelost door advocaten van alle betrokken partijen.

Met betrekking tot Valegro zegt Hester bezig te zijn fondsen te werven om Valegro te houden, maar meer details wil de Brit niet kwijt. Valegro is in eigendom van Roly Luard en Carl Hester.

Bron: Horses / Eurodressage

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook