Ga naar hoofdinhoud

Dujardin over Springbank II: ‘Ik zou hem ruilen voor mijn verloofde’

Springbank II VH (v. Skovens Rafael) - Foto: SWB

De Zweeds gefokte Springbank II VH (Skovens Rafael x De Niro) van Andreas Helgstrand, Västra Hoby Stuteri en Tina Hennix won onlangs de de prestigieuze Breeders Trophy. Charlotte Dujardin testte de vierjarige hengst en loofde zijn rijgenot: "Hij is alles waar ik van droom - mijn ideale man. Ik zou hem zelfs ruilen voor mijn verloofde!"

Voor het derde jaar op rij testte Charlotte Dujardin de Zweedse jonge paarden in de Breeders Trophy. De vierjarige zoon van Skovens Rafael, die alles al zo’n beetje gewonnen heeft wat er te winnen viel, gaf de Britse zo’n goed gevoel dat ze hem wel 100 punten wilde geven.

‘Beste vierjarige ooit’

In de video van ClipMyHorse is te zien hoe Dujardin de hengst test en zijn haar lovende woorden te horen. “Hij is de beste vierjarige die ik ooit heb gereden. Het is niet alleen wat je ziet, maar ook wat je voelt als je er op zit.” De tweevoudige Olympisch kampioene grapte dat ze hem zelfs zou willen ruilen voor haar verloofde.

Lees ook.

Bron H&H/Paardenkrant-Horses.nl/ClipMyHorse

5 reacties op “Dujardin over Springbank II: ‘Ik zou hem ruilen voor mijn verloofde’

 • Marieke

  Foto is natuurlijk maar een momentopname maar ik zie weer heel veel voorbenen met een weinig ondertredend achterbeen, moet zo het dressuurpaard van nu en in de toekomst lopen?

 • Maarten dijkerman

  Marieke:niet zo zeuren je ziet toch dat dit een ere ronde is.
  Verloofde:inruilen die doos.

 • Marleen

  @ marieke: als mensen nou eens zouden stoppen met het beoordelen en veroordelen van rijden van 1 foto. Mss wordt het dan weer eens wat leuker in onze sport. Je kunt het paard en rijden niet beoordelen van een foto dus hou dit soort domme opmerkingen voor je en ga dan een filmpje opzoeken!

 • May

  Ben het helemaal met Maarten eens.

 • Gre

  Eerst het filmpje even bekijken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook