Ga naar hoofdinhoud

Florence Siemer maakt goede start in Aken

Florence Siemer met Zidane. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Nadat Florence Siemer vorige maand op de KNHS Indoorkampioenschappen de bronzen medaille omgehangen kreeg, maakte ze vandaag een geslaagd begin aan het internationale seizoen. Op CDI Aken reed de amazone haar Zidane (v. Inspekteur) in de landenproef voor junioren naar de tweede plek.

De stabiele proef van Florence Siemer en Zidane leverde een score van 69,192% op. Daarmee werd het duo tweede achter Anna Guseynova, pupil van Adelinde van Cornelissen. De Russische amazone stuurde de door Justine Mudde opgeleide Lauda (v. Laudabilis) met 71,313% naar een unanieme zege.

‘Zilveren’ Felix

Annelotte Felix en Amos (v. Flemmingh) – de reservekampioenen van de KNHS Indoorkampioenschappen – reden 67,525% bij elkaar en werden daarmee achtste. Maybrett Schreur en Ismay van der Steen eindigden op plaats twaalf en dertien.

Uzunhasan wint young riders

In de landenproef voor young riders ging ze de zege unaniem naar Lina Uzunhasan. De leerling van Anky van Grunsven reed de KWPN-merrie Donna Ray (v. United) naar de score van 70,392%. Rachelle Buining – de enige Nederlander in deze rubriek – noteerde met Rhythem And Blues (v. Welt Hit II) 67,402%, goed voor de vierde plaats.

Klik hier voor de uitslag junioren. 

Klik hier voor de uitslag young riders.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook