Ga naar hoofdinhoud

GP Kür ook voor Patrik Kittel, Karen Nijvelt vierde

Patrik Kittel en Forever Young HRH Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na de zege in de 3* Grand Prix in Compiègne won Patrik Kittel vanmorgen ook de kür op muziek met Forever Young HRH (v. Fürst Fugger). Met een score van bijna 80% bleef de Zweed zijn landgenote Jeanna Hogberg op Astoria (v. Sir Donnerhall) net voor. Karen Nijvelt reed een mooie kür met Elysias (v. Jazz) en werd met 77.815 % knap vierde achter Charlotte Fry en de KWPN-hengst Inclusive (v. Everdale).

Patrik Kittel reed weer een knappe kür met de negenjarige Westfaalse merrie Forever Young HRH. Alleen een van de galoppirouettes leverde lage punten op, maar verder scoorde de combinatie goed. Het eindtotaal kwam uit op 79.965%, alleen het jurylid bij E had Kittel op de tweede plek.

KWPN-hengst Inclusive derde

Met een percentage van 78.750 werd Kittels landgenote Jeanne Hogberg tweede met Astoria. Charlotte Fry kwam daar dicht bij met de KWPN-hengst Inclusive. De stalamazone van de Van Olst Stables kwam uit op 78.600%. Goede cijfers waren er onder andere voor de passage en de piaffes.

Nekeman en Bosten in top tien

Karen Nijvelt reed een sterke galoptour met haar Jazz-zoon Elysias en finishte als vierde met 77.8158%. Denise Nekeman reed Bosten STH (v. Johnson) naar de achtste plek met een percentage van 74.305.

Klik hier voor de uitslag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook