Ga naar hoofdinhoud

Groen licht voor de Nederlandse dressuurpaarden bij vetcheck

Diederik van Silfhout met Four Seasons. Foto: Melanie Brevink-van Dijk

De Nederlandse dressuurpaarden kregen op de veterinaire keuring van CHIO Rotterdam alle vier een 'accepted'. Morgen gaat de FEI Nations Cup van start. Het is eveneens aangewezen als observatiewedstrijd voor het Europees kampioenschap later dit jaar.

Edward Gal met Glock’s Voice, Hans Peter Minderhoud met Glock’s Johnson TN N.O.P., Diederik van Silfhout met Four Seasons en Madeleine Witte-Vrees met Cennin rijden morgen de Grand Prix.

Format

De landenwedstrijd wordt beslist over drie proeven. De beste drie van vier resultaten uit de Grand Prix tellen mee voor het klassement. Twee combinaties gaan daarna van start in de Grand Prix Special en twee in de kür op muziek. Van de Special tellen beide resultaten mee, van de kür alleen de beste.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook