Ga naar hoofdinhoud

Hoogste score voor Kyra Klinkers

Kyra Klinkers met Tara
Kyra Klinkers met Tara
Kyra Klinkers noteerde met Tara (v. Jazz) afgelopen zaterdag in Roosendaal met ruim 71% de hoogste dagscore in de Prix St. Georges, die over drie groepen verdeeld was. In de andere groepen waren de overwinningen voor Thamar Zweistra met Hexagon’s Zodinde en Remy Bastings met Zecchino.

Kyra Klinkers kijkt heel tevreden terug op haar proef in de Prix St. Georges met Jazz-dochter Tara. “Het was een fijne en foutloze proef”, vat Klinkers samen. Met haar hoogste dagscore in de Lichte Tour is Klinkers verzekerd van een startbewijs voor de Lichte Tour op Jumping Amsterdam. Klinkers won met 71,05%, ze werd gevolgd door Dominique Filion, die met Wenicienta (v. Rosario) ruim 70% bij elkaar reed.

In de eerste Prix St. Georges-groep was de hoogste score voor Thamar Zweistra met Hexagon’s Zodinde (v. Labo): 70,20%. Hiermee bleef ze Robin Beekink met Bella Rosa (v. Belissimo) bijna 2% voor. Thamar had meer ijzers in het vuur. In de tweede groep eindigde ze als tweede met Hexagon’s Whoopy (v. Rubiquil) met 65,31%. De overwinning ging nipt naar Remy Bastings en de imponerende Krack C-zoon Zecchino.

Klik hier voor alle uitslagen.

Lees vandaag meer in De Paardenkrant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook